Tuin ophogen in Bleiswijk met nieuwe of uw huidige bestrating

Is uw tuin verzakt? Wilt u van de zomer weer heerlijk buiten kunnen zitten op uw terras? Laat dan uw tuin ophogen in Bleiswijk door het team van Kasbergen Hoveniers. Kasbergen Hoveniers is hét hoveniersbedrijf van Bleiswijk en omgeving en heeft door de jaren heen al vele tuinen aangelegd. Inmiddels mogen wij een breed aantal klanten tot ons bestand rekenen, variërend van particulieren, Vve’s tot bedrijven. Voor diverse opdrachten zijn wij uw aangewezen partner: van tuinontwerp tot aan renovatie en tuin ophogen in Bleiswijk . Van het plaatsen van een overkapping tot het verzorgen van nieuwe bestrating, niets is ons te gek.

Ons team voert alle werkzaamheden in en rondom uw tuin uit met liefde en passie voor het hoveniersvak. Hierbij staat kwaliteit, service en vakmanschap centraal. Wilt u uw tuin ophogen in Bleiswijk ? Bekijk dan onze website voor meer informatie, onder het kopje projecten vindt u reeds door ons aanlegde en opgehoogde tuinen. Graag komen we bij u langs om te kijken of we uw tuin moeten ophogen in Bleiswijk . Indien wenselijk kunnen we gelijk naar het onderhoud kijken.

Verzakking

Verzakking is helaas een veelvoorkomend probleem waardoor u uw tuin moet ophogen in Bleiswijk . Prachtige terrassen en paden kunnen er na een aantal jaren niet meer zo mooi bijliggen als in het begin. Dit kan komen door: 009IMG_5712
 • Zakken van grondwaterpeil
 • Mollengangen
 • Niet goed inklinken van grond

Heeft u ook last van deze problemen? Wilt u daarom uw tuin ophogen in Bleiswijk ? Kasbergen Hoveniers neemt u dit werk uit handen en zorgt ervoor dat u aankomend seizoen weer volop kunt genieten. Hierbij zorgen we voor het aanleveren van zand en grond en beschikken we over het benodigde materieel om uw tuin op te hogen. Indien wenselijk kunnen we uw tuin bestraten met nieuwe siertegels. Uiteraard kunnen we ook uw huidige tegels gebruiken.

Bestrating

Wilt u uw tuin ophogen in Bleiswijk en tevens nieuwe bestrating? Wij beschikken over de kennis om dit specialistische werk uit te voeren. Naast uw tuin ophogen in Bleiswijk  kunnen wij uw oprit, terras en pad opnieuw bestraten. U kunt kiezen uit de meest exclusieve natuursteensoorten en voordelige betonklinkers. Ook split en fijne grindsoorten zijn prima te gebruiken voor opritten. Graag geven we u advies over de mogelijkheden.

Voor meer informatie over uw tuin ophogen in Bleiswijk nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via 06 470 20 960 of door onderstaand contact formulier in te vullen.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bestand toevoegen

  Uw bericht