OVERKAPPINGEN

U heeft niet veel ruimte nodig om in de buitenlucht te ontspannen. Maar wat als de zon heet wordt of de lucht betrekt? Met een overkapping maakt u zich daar geen zorgen over. U zit altijd droog en beschut tegen zon en neerslag. Uw terras is een volwaardig onderdeel van uw tuin. Het verbindt woonplezier met tuinplezier. Daarom stelt u hoge eisen aan uw terrasoverkapping. De overkappingen van Kasbergen Hoveniers zullen u dan ook bijzonder aanspreken.

Voordelen
Wanneer u een overkapping laat plaatsen in kunt u optimaal genieten van uw buitenplek. Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Kasbergen Hoveniers, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in jaar uit. Laat daarom uw overkapping op maat maken door Kasbergen Hoveniers.

Soorten overkappingen
Overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Verder is het belangrijk dat uw overkapping qua afmeting en inrichting past bij u en uw tuin. Kiest u voor beglazing? Of beplating? Wilt u dat de veranda verlicht wordt en zo ja, op welke manier? Wij nemen geen beslissingen zonder deze eerst met u te overleggen.

Wij helpen u graag met uw vragen en kunnen ieder type overkapping volgens uw wens plaatsen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier op onze website.

LIKE ONS OP FACEBOOK