Tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek voor zorgeloos genieten

Bent u de trotse bezitter van een prachtige tuin? Wilt u altijd optimaal kunnen genieten van uw tuin zonder hier zelf veel tijd in te moeten steken? Om ervoor te zorgen dat uw tuin mooi blijft, is tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek een vereiste. Tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek is niet alleen van belang voor het mooi houden van uw tuin maar ook voor de waarde van uw woning. Heeft u zelf geen tijd voor tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek ? Beschikt u niet over het benodigde materiaal om uw bomen en struiken te snoeien?

Kasbergen Hoveniers biedt hulp en neemt u graag het werk uit handen. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van groen kunnen wij tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek op maat verzorgen. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek met een vaste frequentie. Variërend van één keer per week tot één keer per twee maanden zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd uit ziet. Uiteraard kunnen we ook éénmalig onderhoud uitvoeren. Zo kunt u kijken of u tevreden bent met onze manier van werken. Ons enthousiaste team beschikt over het benodigd materiaal, de juiste plantenkennis en een klantgerichte instelling. Of het nu gaat om bedrijven, particulieren of VvE’s, Hoveniersbedrijf Kasbergen staat voor u klaar.

Werkzaamheden..

Om dagelijks en zorgeloos te kunnen genieten van uw tuin is tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek een vereiste. Wanneer u kiest voor Kasbergen Hoveniers hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw:Kasbergen Hoveniers Tuin onderhoud 8.
 • Gazon
 • Onkruid
 • Bomen
 • Planten
 • Terras
 • Bestrating
 • Overkapping

Wij houden ons namelijk bezig met snoeien, maaien, boomverzorging , terrasonderhoud en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen bieden wij tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek op maat. Hierbij staat altijd centraal dat uw tuin er tot in de puntjes verzorgd uit ziet. Of het nu gaat om het voorjaar, de zomer, het najaar of de winter, elk seizoen is uw tuin in optimale conditie. Uw tuin heeft het hele jaar door behoefte aan goed onderhoud. Graag voorzien wij in deze behoefte.

Voor- en najaarsbeurten

Naast het reguliere tuinonderhoud in Krimpen aan de Lek heeft uw tuin aandacht nodig tijdens speciale seizoenen. Wat dacht u van het winterklaar maken van uw tuin? Wij zorgen ervoor dat uw planten voorbereid zijn op de winter. In het voorjaar geven wij deze de benodigde verzorging zodat ze weer een seizoen kunnen bloeien. Tijdens seizoensgebonden tuinonderhoud in Nieuwegein wordt uw tuin gesnoeid, bemest en in een goede conditie gebracht.

Voor meer informatie of vragen over ons als hoveniersbedrijf in Ouderkerk aan den IJssel nodigen wij u natuurlijk ook graag om contact met ons op te nemen. Dit kan via 06 47020960 of door onderstaand contact formulier in te vullen.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bestand toevoegen

  Uw bericht