Mollenbestrijding in Rotterdam

U bent op zoek naar een professioneel bedrijf voor mollenbestrijding in Rotterdam ? Dan bent u bij Kasbergen Hoveniers aan het juiste adres. Als hoveniersbedrijf hebben wij onze standplaats in Capelle aan den IJssel maar in en rond Rotterdam komt u ons hoveniersbedrijf dagelijks tegen.

Is het niet op de weg, dan wel in de voortuin of achtertuin van een particulier of bedrijf. Kasbergen Hoveniers is úw partner voor mollenbestrijding in Rotterdam . Mollen kunnen een prachtig gazon compleet vernielen, iets wat ons als hoveniers natuurlijk pijn aan de ogen doet. Mollenbestrijding in Rotterdam is noodzakelijk om grote schade aan uw tuin, sportveld of bestrating te stoppen of juist te voorkomen.

Mollenbestrijding door Kasbergen Hoveniers..

Overlast van mollen in Rotterdam en omgeving komt helaas regelmatig voor. Voor mollenbestrijding in Rotterdam bent u bij Kasbergen Hoveniers dan ook aan het juiste adres. Kasbergen maakt gebruik van een effectieve en snelle mollenbestrijder zonder hierbij gebruik te maken van giftige pillen of bestrijdingsmiddelen. Het apparaat heeft een grote reikwijdte en vormt geen gevaar voor vogels, katten en dergelijke.

Met mollenbestrijding in Rotterdam wordt een mengsel van diesel en benzine (1:50) tot verdamping gebracht. Deze rook bevat een hoog CO-gehalte en wordt via een flexibele metaalslang in het territorium van de mollen geblazen. Het verlamt in slechts een paar seconden de ademwegen, wat een pijnloze dood voor de mol tot gevolg heeft. Zoals eerder al aangegeven vormen deze dampen geen gevaar voor gevogelte, katten en honden. De achterblijvende kadavers zorgen ervoor dat mollen een grote neiging hebben om weg te blijven uit het voormalig gangenstelsel.

Kasbergen Hoveniers..

Geen opdracht is te klein of te groot voor ons hoveniersbedrijf in Rotterdam . Nadat wij de mollen bestreden hebben staan wij uiteraard voor u klaar om uw tuin in oorspronkelijke staat te herstellen. Naast mollenbestrijding in Rotterdam voeren wij alle soorten werkzaamheden in en rond de tuin uit. Hierbij kunt onder andere denken aan:molshopen
  • Bestratingen
  • Verlichting
  • Houtwerk
  • Beplanting
  • 3D ontwerp van uw tuin

Voor vragen over mollenbestrijding in Rotterdam of voor meer informatie over onze werkzaamheden nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kan ons bereiken via 06 47020960 of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht